موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

نکونام دیگر شلوغ نمی‌کند| سکوت، استراتژی جدید آقای سرمربی

  • کد خبر: ۲۳۶۳۰۸
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲
نکونام دیگر شلوغ نمی‌کند| سکوت، استراتژی جدید آقای سرمربی
جواد نکونام در این فصل استراتژی متفاوتی را در مقابل مدیران این باشگاه در پیش گرفته که این وضعیت ناشی از تغییرات در مالکیت استقلال و همچنین قهرمان نشدن او در لیگ گذشته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  یکی از مسائلی که در فصل گذشته پیرامون حضور جواد نکونام در استقلال وجود داشت، اعتراض‌های گاه و بیگاهی بود که او به مدیریت این باشگاه می‌کرد. نکونام از ابتدای انتخاب علی خطیر به عنوان مدیرعامل استقلال با او زاویه پیدا کرد و هر چند وقت یک بار مصاحبه‌های تندی را علیه او انجام می‌داد و با اینکه یکی دو بار سعی شد که میان آنها رابطه دوستانه‌ای برقرار شود، اما این اتفاق نیفتاد و فضای بین دو طرف، تا پایان حضور خطیر در استقلال، شکرآب باقی ماند. با این حال، نکته‌ای که در این میان وجود داشت، این بود که نکونام با وجود اختلاف شدیدی که با خطیر داشت، از سرمربیگری استقلال برکنار نشد.

هر چند که حضور آبی پوشان در هفته‌های زیادی از لیگ قبل در صدر جدول نیز در رخ ندادن این اتفاق بسیار موثر بود.

اما حالا شرایط تغییر کرده و نکونام دیگر نمی‌تواند آن طور که بخواهد بی محابا به مدیریت استقلال حمله کند. چرا که او هم نتوانست این تیم را به قهرمانی لیگ بیست و سوم برساند و هم اینکه مالکیت این باشگاه به هولدینگ خلیج فارس واگذار شده است؛ مجموعه‌ای که مدیریت کلان تری در دل خود دارد و اگر بخواهد، می‌خواهد خیلی راحت سرمربی استقلال را تغییر دهد. خصوصا اینکه نکونام پس از حاشیه‌های زیادی در فصل گذشته برایش به وجود آمد، با، اما و اگر در سمت خود باقی ماند و به نظر می‌رسد او حالا با تغییر استراتژی، با آرامش بیشتری به کارش روی نیمکت استقلال ادامه دهد.

درواقع باید به این ماجرا این طور نگریست که قهرمان نشدن نکونام موجب شده هولدینگ دست بالاتری نسبت به سرمربی داشته باشد و حتی این موضوع ممکن است احتمال تغییرات آنی فصل بعد را در صورت نتیجه نگرفتن قوت ببخشد. بدون شک اگر نکونام فصل بعد را به خوبی پیش نبرد، با مشکل مواجه خواهد شد و این بار تصمیم گیران در باشگاه استقلال خیلی زودتر اقدام به تغییرات خواهند کرد و نکونام نیز خود به خوبی از این واقعیت آگاه است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->